Ommoord, fysiotherapie, oncologie , revalidatie, dry needling, sportfysiotherapie, manuele therapie,

Over ons

Over ons

Fysio4you heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden u hier de beste zorg voor diverse klachten over het houdings- en bewegingsapparaat.

Het team van Fysio4You begeleidt u bij uw gezondheidsprobleem. Centraal hierin staat een actieve bijdrage van u en een persoonlijke benadering van ons. Wij bieden de volgende specialisaties: Manuele therapie, Sport fysiotherapie, Bekken fysiotherapie en Oedeem fysiotherapie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Dry needling, Shockwave,  Medical taping, Trauma revalidatie, Pre & Post-operatieve revalidatie en Beweegprogramma’s, zoals diabetes en COPD en Oncologie fysiotherapie. Wij zijn gevestigd op meerdere locaties in Rotterdam Ommoord en Goes. U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts en/of specialist bij ons terecht.

Fysio4you heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Keten netwerk

Wij van Fysio4you vinden multidisciplinair werken erg belangrijk. Dat uit zich in bewust gekozen samenwerkingsverbanden en onze huisvesting binnen de gezondheidscentra Buitenhof en Hessedok.  Er is regelmatig multidisciplinair overleg met huisartsen, praktijkondersteuners en de fysiotherapeuten van Fysio4You.

Door de bewust gekozen samenwerkingsverbanden beschikt de praktijk over een netwerk met diverse disciplines o.a. (sport-)orthopeden, sportartsen, traumatologen, chirurgen, (sport)podotherapeuten, radiologen, mri-centra en diëtisten. Hiervan is met diversen ook periodiek overleg.

Kwaliteit

Sinds 2008 is Fysio4you een Pluspraktijk met een HKZ-keurmerk specifiek voor de fysiotherapeutische zorg. Dit betekent dat onze medewerkers in staat en bereid zijn tot gestructureerd en geprotocolleerd werken en zorgvuldige dossiervorming. Op deze manier kan Fysio4you u zorg bieden van een constant en hoog niveau.

Kijkt u rond op onze site en lees meer over het team en de specialisaties.

Wij heten u van harte welkom bij onze praktijk!